Dakkapel reiniging

Dakkapel reiniging

Een dakkapel is de kroon op uw huis. Maar omdat een dakkapel veel water, vuil en vogelpoep vangt, wordt deze vaak ontsierd. Met name op de gedeelten waar mos, algen en aanslag zich kunnen nestelen. Bovendien wordt hierdoor de levensduur van de dakkapel verkort.
Hoe moet ik een dakkapel reinigen?
Als u uw dakkapel wilt reinigen, dan is de kans groot dat u de zijwanden wilt schoonmaken. Na verloop van tijd groeien er mossen en algen op de zijkanten. Gebruik geen hogedrukreiniger voor dakkapel reinigen, want dit kan resulteren in schade aan uw dakkapel. Beter is het om de dakkapel eerst met stromend water zand- en stofvrij te maken, om vervolgens de dakkapel met een vuilafstotende shampoo te wassen.
Het is aan te raden om een dakkapel minimaal één keer per jaar schoon te maken. Hierdoor voorkomt u dat uw dakkapel er verouderd en vies uitziet.
Wilt u het dakkapel reinigen uitbesteden? Dan kunt u bij ons terecht. Vanaf 75 euro wordt uw dakkapel  gereinigd, zoals de zijwanden en de boeiboorden. Daarnaast controleren wij de ventilatieroosters, maken we kozijnen schoon, controleren we uitlopen en vegen we het dak aan.  De prijs is natuurlijk afhankelijk van de staat, grootte en de bereikbaarheid van de dakkapel . U kunt ons een foto mailen van de dakkapel en vervolgens krijgt u vrijblijvend een prijsopgave. Veel collega bedrijven proberen u te lokken met een lage prijs en vervolgens betaald u de hoofdprijs. Bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent. Meer weten over dakkapel reiniging? Neem contact met ons op!
dakkapel-reinigen1

Dakkapel reinigen

 
dakkapel-reinigen

Dakkapel reinigen

Voor al u vragen met betrekking tot werkzaamheden aan uw dak: