Plaatsen flexibel rookkanaal tbv openhaard Rosmalen

Plaatsen flexibel rookkanaal tbv openhaard Rosmalen, mei 2017

Onlangs een flexibel rookkanaal plaatsen tbv een houtkachel. Bij Roel en Charlotte in Rosmalen Om te beginnen moet ik het uitmondingsgebied vergroten bovenop de schoorsteen.dat hak ik uit met een breekkhamer.als dat gebeurt is dan moet ik in de huiskamer het gat bepalen in het plafond omdat het plafond dicht gestuct is .als dat gebeurt is dan kan het flexibel rookkanaal doorgevoerd worden dit gaat zonder problemen.als de buis uit het plafond komt bevestig ik de nisbus aan de flexibele buis
Dan centreer ik de buis in het midden van het kanaal met keramische wol en smeer het af gelijk met het plafond.dan stort ik het kanaal af met een isolatie korrel tot het kanaal helemaal vol zit.dan werk ik hem boven af met specie en en goede schoorsteenkap.
Daarna sluit ik de houtkachel aan en stoken maar.

Voor al u vragen met betrekking tot werkzaamheden aan uw dak: