Vogelwering aanbrengen

Vogelwering aanbrengen

Natuurlijk houden we allemaal van vogels, maar in grote aantallen kunnen vogels ook grote overlast en schade veroorzaken. Een voorbeeld hiervan is een groep nestelende meeuwen op het dak van een pand. Deze meeuwen vervuilen het pand en zijn luidruchtig. Bovendien kunnen ze ook agressief zijn ten aanzien van mensen.
Omdat er in steden voor duiven geen natuurlijke vijand aanwezig is, er voedsel in overvloed is en er oneindig veel rust- en broedplaatsen zijn, kan een kleine populatie duiven uitgroeien tot een groep die een ware plaag vormt. Uitwerpselen van duiven zijn berucht vanwege de aanwezigheid van ziekteverwekkende bacteriën. Denk hierbij aan ziektes als ornitose, listeriose, salmonella en huidschimmelinfecties. 
Wist u dat duivenmest één van de belangrijkste oorzaken is van beschadigingen aan gebouwen en monumenten? Agressieve chemische verbindingen uit de mest dringen diep door in de stenen en tasten die aan. De schade hierdoor is onomkeerbaar.
Bij overlast van vogels komt onze specialist langs om de situatie te bekijken en zal hij met u de mogelijkheden doornemen die er zijn om de overlast aan te pakken. 
Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van vogelwering. 
vogelwering

Vogelwering

 
vogelwering2

Vogelwering

Voor al u vragen met betrekking tot werkzaamheden aan uw dak: